Usenet Explorer

Forums
It is currently Mon Aug 20, 2018 3:28 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Getting headers
PostPosted: Tue Jun 14, 2005 2:06 am 

Joined: Tue Jun 14, 2005 1:56 am
Posts: 1
Today I was getting new headers using the two multimedia servers and when I went to get the header my groups showed that there weren't any headers in the groups I was downloading - so I tried to reset the database and still I could not download any headers. newspro went acted lick it was downloading header but when it completed downloading headers the groups were still empty - so I tried so download them using agent and sure enough the header were downloaded to agent - so I reinstalled newspro and noticed that if i download all the headers in a group the come in correctly but as soon as I change it to only download the last 7 days I get an empty group again - I know newsfeeds had trouble last week with there server last week but I can not figure out what is going on now - I think there must be some kind of compatibility issue between the Multimedia servers and newspro - if I try the EXE server everything seems fine – any Ideas on what is going on


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jun 14, 2005 2:07 pm 

Joined: Mon Jun 30, 2003 2:37 pm
Posts: 274
If it works for one of newsfeeds servers but not another, then it sounds like the one server is having an issue. I use a newsfeeds reseller and they were having problems with downloading article bodies last week. Perhaps a similar problem has plagued the multimedia server you're using.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group