Usenet Explorer

Forums
It is currently Wed Jun 19, 2019 12:40 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: downloads work / get new headers does not work
PostPosted: Wed Sep 25, 2013 11:41 am 

Joined: Wed Sep 25, 2013 11:34 am
Posts: 1
HI All,
my usenet explorer works fine apart from when I try to use it with Newsgrabber.nl. When trying to download a file via NZB it works fine but when I try to get new headers it sits there with status '0% retention quick start' for a while and stops with the error 'ssl read error'.
When I switch off SSL it stops with the error 'select time-out error'.
Anybody a clue?

Thanks!
Dries


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: downloads work / get new headers does not work
PostPosted: Wed Oct 02, 2013 2:12 pm 

Joined: Thu Feb 27, 2003 5:57 pm
Posts: 4412
It means the server stalls of certain NNTP commands (not just doesn't support them).

You may uncheck edit menu->properties->general, retention, quick.

If you download headers from huge groups, maybe also to uncheck edit menu->properties->general, let all incoming headers through, then if it takes too long to hit the right retention, you may also limit headers per server in edit menu->properties->newsgroups.

Or, instead of the above, if you have alternative servers you may skip downloading headers from this server, in edit menu->properties->servers select the server and uncheck "Get headers".


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group