Usenet Explorer

Forums
It is currently Sat Sep 22, 2018 1:05 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: character set or font.. am I doing something wrong?
PostPosted: Sun Oct 13, 2013 4:20 pm 

Joined: Thu Dec 07, 2006 9:15 pm
Posts: 29
Location: Western Canada
Hi,
On one of the groups that I follow, I see headers in UE that look like this:

Les Jardins des Délices · Chansons de la Renaissance - Obsidienne, Bonnardot (2003 Calliope 2004) - "Les Jardins des Délices · Chansons de la Renaissance - Obsidienne, Bonnardot (2003 Calliope 2004).7z.XXX"
or this:
Neuland - Flautando Köln (Ars Musici 2012) - "Neuland - Flautando Köln (Ars Musici 2012).7z.XXX"

when I d/l them to Win XP, I get file names like this:
Les Jardins des Délices · Chansons de la Renaissance - Obsidienne, Bonnardot (2003 Calliope 2004).7z
and this:
Neuland - Flautando Köln (Ars Musici 2012).7z

then after I have Extracted them with 7-Zip I get folders displaying all the correct characters...
Les Jardins des Délices · Chansons de la Renaissance - Obsidienne, Bonnardot (2003 Calliope 2004)
and:
Neuland - Flautando Köln (Ars Musici 2012)

As you can see, it all works out fine, in the end :D but the display in UE is a bit garbled for the "special characters". Is there a setting in UE that I've missed that would allow these to display correctly?

thanks
Don


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group