Usenet Explorer

Forums
It is currently Sat Sep 22, 2018 12:48 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Search Failed (8)... again
PostPosted: Tue Aug 28, 2018 4:53 pm 

Joined: Thu Dec 07, 2006 9:15 pm
Posts: 29
Location: Western Canada
The searches have been really fast for the past few weeks... today, I'm getting no results at all

"Search Failed (8)"


Top
 Profile  
 
 Post subject: I have been unable to connect for several hours.
PostPosted: Tue Aug 28, 2018 5:18 pm 

Joined: Mon Dec 20, 2010 9:46 pm
Posts: 9
System Maintenance, System Problems?????


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I have been unable to connect for several hours.
PostPosted: Wed Aug 29, 2018 3:53 am 

Joined: Thu Feb 27, 2003 5:57 pm
Posts: 4375
The server ip has changed and I was on the move. It should work now.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I have been unable to connect for several hours.
PostPosted: Wed Aug 29, 2018 4:50 am 

Joined: Thu Dec 07, 2006 9:15 pm
Posts: 29
Location: Western Canada
alex wrote:
The server ip has changed and I was on the move. It should work now.


Thanks Alex :-)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Search Failed (8)... again
PostPosted: Wed Aug 29, 2018 12:13 pm 

Joined: Thu Feb 27, 2003 5:57 pm
Posts: 4375
Maybe I'll change it so it will automatically fix the configuration in such a case, it is pretty easy.

I cannot use dynamic dns since it didn't work work for everyone.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group