Usenet Explorer

Forums
It is currently Sat Sep 22, 2018 12:38 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Search Failed(5)
PostPosted: Mon Sep 26, 2011 12:02 am 

Joined: Sun Sep 25, 2011 11:49 pm
Posts: 3
Subject line is title of message.
"A connection attempt failed...." is the body. I have seen various threads with this same time out error. I have been downloading successfully prior to this. Network speed tests are OK. I have performed a telnet successfully to my news server. Web access to my news server (Easy News) works fine. I tried SSL as well and still get the same error.

Just downloaded headers for a newly subscribed group OK. Still new to UE, used to use News Rover some time ago. Search Service status on home page shows running. I had to disable header compression to get started. Is there something I am missing here? I used UE quite constantly over the initial two weeks before registering it. Until now I was very pleased with it. Hoping this is a simple server issue to be resolved soon. Anyone experiencing the same now? Problem started yesterday evening approx. 20:00 09.25.11 PST.

Thanx, eh?? ;-)

Edit - some browsing I figured this should have been in the Search Service forum....Dohhh......anyone with the power can move this to the proper forum??


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group