Usenet Explorer

Forums
It is currently Wed Aug 22, 2018 1:45 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Search failed (4)
PostPosted: Wed Apr 25, 2012 2:41 pm 

Joined: Tue Jul 24, 2007 2:59 pm
Posts: 6
Is there a problem with the search service? Since yesterday most searches (90%) fail with search failed (4) or, sometimes, (3). Some searches go though, but rarely.

Thanks!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Search failed (4)
PostPosted: Thu Apr 26, 2012 4:18 pm 

Joined: Thu Feb 27, 2003 5:57 pm
Posts: 4373
There should be no problem, did you try to reset the router?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Search failed (4)
PostPosted: Thu Apr 26, 2012 4:28 pm 

Joined: Mon Feb 28, 2011 7:29 pm
Posts: 31
Same problem here Search Failed 4

Seems to be working again.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Search failed (4)
PostPosted: Fri Apr 27, 2012 2:31 am 

Joined: Thu Feb 27, 2003 5:57 pm
Posts: 4373
Difficult to tell, maybe there was some problem with routing on the way.

I've checked searches from Verizon and another provider no problem.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group